Våra projekt

Med ett innovativt och kreativt tänkande utvecklar vi boende samt kommersiella lokaler för olika behov i modern anda. Vår ambition är att vara med och utveckla Ängelholm och skapa stadsdelar där människor vill vara nu och i framtiden.

Området kring nyatorg

Centralt boende, restauranger och småbutiker​

I detta mycket centrala och samtidigt lugna område finns trivsamma lägenheter i äldre fastigheter som passar dig som vill ha närhet till mysiga restauranger och små personliga butiker. I området finns också Rönnegymnasiet och familjecentral med BVC och öppen förskola.

 

kommersiellt

Handelsplats med bra exponering

Förvaltnings AB Leeman & Olsson och Leeman Entreprenad AB har förvärvat Rilab Fastighets AB. I köpet ingår fastigheten Skräddaren 6 i Ängelholm, en perfekt handelsplats som är lättillgänglig och har bra exponering utmed Klippanvägen. Fastigheten är ombyggd och den befintliga hyresgästen Elon Kökspunkten har fått en ny flaggskeppsbutik i rymliga lokaler. I direkt anslutning finns också Ballingslövs utställning för kök, bad och inredning.

Är du intresserad av att hyra en lokal här, på ett av stadens bästa lägen? Kontakta oss!

Räckesbutiken

Fastighetsbolaget Leeman & Olsson och bygg- och markbolaget Leeman Entreprenad är två väletablerade företag med lång historia i Ängelholm. Vi har gemensamt tagit fram en helhetslösning och skräddarsytt nya lokaler till Räckesbutiken. Ett uppdrag vi är glada och stolta över. Räckesbutiken skräddarsyr räcken efter dina mått och önskemål om design.

Räckesbutiken