Våra projekt

Med ett innovativt och kreativt tänkande utvecklar vi boende samt kommersiella lokaler för olika behov i modern anda. Vår ambition är att vara med och utveckla Ängelholm och skapa stadsdelar där människor vill vara nu och i framtiden.

Området kring nyatorg

Nytt flerfamiljshus på Nytorgsgatan 1

Nu står snart vårt flerfamiljshus, ritat av Monsén arkitekter, klart på Nytorgsgatan 1. Den nya byggnaden speglar den äldre fastigheten på adressen och båda husen har byggts ihop med ett glasatrium. Huset kommer inhysa 6 lägenheter, klara för inflyttning i december 2024.

Lokal att hyra

På detta fina läge vid Nya Torg finns nu en lokal att hyra i bottenplan. Den är på 49 kvm och utrustad med kök och toalett. Kontakta oss gärna för mer information om du är intresserad av att driva verksamhet här.

 

Centralt boende, restauranger och småbutiker​

I detta mycket centrala och samtidigt lugna område finns trivsamma lägenheter i äldre fastigheter som passar dig som vill ha närhet till mysiga restauranger och små personliga butiker. I området finns också Rönnegymnasiet och familjecentral med BVC och öppen förskola.

 

kommersiellt

Handelsplats med bra exponering

Förvaltnings AB Leeman & Olsson och Leeman Entreprenad AB har förvärvat Rilab Fastighets AB. I köpet ingår fastigheten Skräddaren 6 i Ängelholm, en perfekt handelsplats som är lättillgänglig och har bra exponering utmed Klippanvägen. Fastigheten är ombyggd och den befintliga hyresgästen Elon Kökspunkten har fått en ny flaggskeppsbutik i rymliga lokaler. I direkt anslutning finns också Ballingslövs utställning för kök, bad och inredning.

Är du intresserad av att hyra en lokal här, på ett av stadens bästa lägen? Kontakta oss!

Räckesbutiken

Fastighetsbolaget Leeman & Olsson och bygg- och markbolaget Leeman Entreprenad är två väletablerade företag med lång historia i Ängelholm. Vi har gemensamt tagit fram en helhetslösning och skräddarsytt nya lokaler till Räckesbutiken. Ett uppdrag vi är glada och stolta över. Räckesbutiken skräddarsyr räcken efter dina mått och önskemål om design.

Räckesbutiken

RENOVERING

Renovering Kv Uven 14

Under 2023 kommer vi totalrenovera Kristian den II;s väg 7.  

  • Samtliga lägenheter kommer att få nya kök och bad. 
  • Hela fastigheten kommer att relinas och balkongerna kommer att renoveras.
  • Fastighetens befintliga ventilationssystem kommer att bytas ut till mekanisk till- och frånluft med återvinning, FTX.
  • Fjärrvärmeväxlren ska förses med nytt styr och reglersystem, vilket innebära ett bättre inomhusklimat för hyresgästen och en bättre energiprestanda på fastigheten.

Dela av projektet finansieras med EU-medel.

SV_Finansieras_av_Europeiska_unionen_RGB_BLACK_Outline