Behöver din verksamhet en lokal?

Leeman & Olsson har butikslokaler, restauranglokaler, kontorslokaler, industrifastigheter samt förråd/ lager i centrum och Skälderviken. Här hittar ni vad som är ledigt just nu.

Just nu

Guldläge! 500 kvm butiksyta
med bästa exponeringen

Nu har vi ett guldläge för dig som vill hyra en lokal på ett av stadens bästa lägen. En lätttillgänglig handelsplats med exponering utmed Klippanvägen. Du blir granne med Elon Kökspunktens nya flaggskeppsbutik och Ballinglövs utställning för kök, bad och inredning.

Projekt

Handelsplats med bra exponering

Förvaltnings AB Leeman & Olsson och Leeman Entreprenad AB har förvärvat Rilab Fastighets AB. I köpet ingår fastigheten Skräddaren 6 i Ängelholm, en perfekt handelsplats som är lättillgänglig och har bra exponering utmed Klippanvägen. Fastigheten är ombyggd och den befintliga hyresgästen Elon Kökspunkten har fått en ny flaggskeppsbutik i rymliga lokaler. I direkt anslutning finns också Ballingslövs utställning för kök, bad och inredning.

Är du intresserad av att hyra en lokal här, på ett av stadens bästa lägen? Kontakta oss!

Räckesbutiken

Fastighetsbolaget Leeman & Olsson och bygg- och markbolaget Leeman Entreprenad är två väletablerade företag med lång historia i Ängelholm. Vi har gemensamt tagit fram en helhetslösning och skräddarsytt nya lokaler till Räckesbutiken. Ett uppdrag vi är glada och stolta över. Räckesbutiken skräddarsyr räcken efter dina mått och önskemål om design.
Räckesbutiken

Intresseanmälan

Söker du lokal, kontor eller parkering?​

Är det något speciellt ni söker, kontakta oss gärna!